Nye kule tegneserier for barn og unge har kommet til biblioteket.

Vittingen bibliotek har fått inn nye kule tegneserier til barn og ungdom. Noen engelske bøker, fantasy og alle bøkene fra den populære serien PAX. Kom å se, lån og les!
Vi har også ryddet litt i bokhyllene våre og en liten tralle av de bøkene som går ut av samlingen vår kan du nå få med deg hjem til odel og eie for kun en femmer PR. bok (kun kontant da vi ikke har slike moderne betalingssystemer). Barnebøker, voksenbøker og faglitteratur. Tirsdager betjent fra kl.13 til 18. Torsdager betjent fra kl.11 til 15.
Finner du ikke noe i salgstrallen, fortvil ikke. Er masse fint i hyllene også så husk lånekortet ditt. Snart dukker byttehyllen opp. Følg med på biblioteket!
Gratis kaffe

NB! Endret åpningstid tirsdag 10 juli.

 

NB! Endret åpningstid tirsdag 10 juli.
Biblioteket er betjent på formiddagen på tirsdag 10 juli kl.11:00 - 15:00.

Grunnet det strålende været er det for varmt å være på biblioteket når solen kommer rundt huset.
Håper på forståelse for dette.

Du kan fremdeles komme deg inn med lånekortet ditt fra klokken 07:00 til 22:00

God sommer med lek, bading, is og fine bøker!

Åpningstider i sommer.

Biblioteket holder åpent til og med uke 28. Torsdag 12 juli er bibliotekets siste åpningsdag for i sommer.

Biblioteket åpner igjen i uke 33 den 14 august. Er du med på Sommerles kan du fremdeles hente kodeordet og låne bøker på biblioteket i Hvittingfoss. Da må du være med en voksen som har lånekort med nøkkelkode til biblioteket. Premier kan du også hente på andre sommeråpne bibliotek, for eksempel på Kongsberg eller i Hof. Du kan også samle opp premiene dine og komme innom når biblioteket åpner igjen i august.

Fortsatt god sommerlesing alle sammen 🙂

Sommerles

1 juni er årets Sommerles i gang! Det er en nasjonal lesekampanje for alle i 1. – 7. klasse, og den ser ut til å bli kjempespennende i år også. Asbjørn og Astrid skal nemlig reise ut i verdensrommet!

Har du lyst til å være med på Sommerles, men vet ikke helt hvordan det funker? Kom på biblioteket på torsdag 7 juni! Da får du hjelp til å lage konto og til å velge bøker, og du kan spørre om alt du lurer på.
Kl.18:00 blir det bokprat i barneavdelingen med høytlesning og gode lesetips. Velkommen inn!
Arrangementet passer best for barn mellom 6-12 år.
følg med her: Sommerles

Følg med på biblioteket fremover.

Biblioteket  håper på å bli et treffsted og en hyggelig ressurs for de som bor i Hvittingfoss og omegn. Her skal du kunne komme innom for en prat med venner over en kaffe og dagens avis. Etter hvert vil det komme arrangement som bokpresentasjoner, temakvelder og annet.

Har du ønsker eller ideèr så kom innom eller ring i betjent åpningstid eller send oss en epost. Dette passer for alle fra de minste til de eldste. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på.

Du vil også etter hvert finne lett tilgjengelige bokanmeldelser og lesernes egne anbefalinger. Har du hatt en god bokopplevelse kan du nå glede og inspirere en annen ved å enkelt dele den hos oss.

Du vil finne informasjon både her og på kalenderen vår.

FØLG MED!!!